Sedačky Milenium: Doprajte si pohodlie bez kompromisov

Náš domov je priestor, kde sa chodíme zrelaxovať, nabrať nové sily a preto si zaslúžime i nábytok, ktorý nám dopraje maximálne pohodlie, zatiaľ čo nechávame odplávať všetok stres. A práve sedačka je tým miestom, kde ako prvé hľadáme útočisko po náročnom dni. 

Sedačka ako srdce obývačky

Sedačka je nepochybne centrom každej domácnosti. Pri rozhovoroch s našimi zákazníkmi sme zistili, že pre nich znamená oveľa viac, ako len obyčajný kus nábytku. Je miestom, kde sa stretáva celá rodina, priatelia, kde prežívame pocity šťastia i smútku. Na sedačke pozeráme filmy, rozprávame sa, čítame knihy, pracujeme, obedujeme a dokonca i spíme. Strávime na nej dlhé hodiny, dni, roky… Obzvlášť tomu tak bolo v týchto dňoch, keď v dôsledku pandémie nadobudol pojem gaučová kultúra úplne nový zmysel. Aj vy ste zistili, že by ste potrebovali nový gauč? :)

Ako vybrať pohodlný gauč?

Pri výbere novej sedacej súpravy sa rozhodujeme podľa veľkosti, farby, materiálu a neposledným kritériom je pohodlie. Čo vlastne pohodlie znamená a čo si pod ním predstaviť? Pohodlie je veľmi individuálne vnímaný pocit, s ktorým si každý spája niečo iné. Môžu to byť materiály, ktoré sú príjemné na dotyk, radosť, bezpečie, útulnosť, teplo. 

Pri kúpe novej sedacej súpravy premýšľajte rovnako, ako by ste si kupovali nové topánky. Musí vám jednoducho sadnúť. Nájsť gauč, ktorý do detailov vyhovuje vášmu telu, nie je vôbec jednoduché. Zabudnite na chvíľku na veľkosť a farbu a najskôr sa posaďte. Cítite sa pohodlne? To, čo sa môže zdať na prvý pohľad komfortné, vám môžete v priebehu času spôsobovať nepohodlie a dokonca i bolesť pri sedení alebo ležaní. Sedačku si v predajni dôkladne otestujte. Vyskúšajte nielen polohy v sede, ale pokojne si i ľahnite, akoby ste pozerali film. Možno zistíte, že kým pre jedného znamená pohodlie mäkká sedačka, vám vyhovuje tvrdšie sedenie. Ak radi na gauči čítate, určite oceníte polohovateľné opierky hlavy. 

Sedačka Slide

Sedačka Slide

Pohodlie na prvom mieste

Každý výrobca nábytku, ktorý chce pre svojich zákazníkov to najlepšie, stavia na kvalitných materiáloch, estetike a ergonómii. Dnes vám už kvalitná sedacia súprava dokáže toto všetko poskytnúť. Majte na mysli, že kúpa novej sedačky je investíciou do pohodlnejšieho a teda i šťastnejšieho života. Preto by ste nemali pri jej výbere nemali robiť kompromisy. Kvalita musí ísť ruka v ruke s pohodlím. 

Vyrábame sedačky, ktoré sa stanú vašim najlepším priateľom. Vrúcne si vás privinú v náročných dňoch, absolvujú s vami maratón seriálov na Netflixe, dovolia vám zastaviť sa, vypnúť myseľ i telo a doprajú zaslúžený odpočinok. Veľký dôraz pritom kladieme na výber kvalitných materiálov a prevedenie, pretože vieme, že len tak možno dosiahnuť vysnívaný komfort. Vytvorte si pohodlie so sedačkami Milenium