Sedacia súprava v tvare U. Prečo si ju zamilujete?

Sedačka v tvare U je ako stvorená pre početné rodiny, alebo ak vo vašej obývačke pravidelne hostíte veľa priateľov. Rovnako si ju zamilujú aj tí, ktorí si radi doprajú veľkorysý priestormaximálne pohodlie. To všetko vám totiž sedačka "do účka" zabezpečí.

Sedacie súpravy do U sú moderné, priestranné a najviac ukážu vo veľkých otvorených priestoroch. Aké sú ich najväčšie výhody? Poďme sa na to pozrieť.

Veľká sedačka = veľa miesta

Ak ste majiteľom domu alebo bytu, ktorý má veľkú priestrannú obývačku, potom si môžete s radosťou dovoliť sedaciu súpravu v tvare U. Pohodlne sa na ňu natiahnu všetci členovia vašej domácnosti a usadíte i veľkú návštevu. Sedačka do U vám poskytne veľkorysý priestor a komfort na relax, pozeranie televízie, čítanie, prácu, spanie i stretnutia s blízkymi.

Veľký úložný priestor

Sedačky do U ponúkajú nielen dostatok miesta na sedenie, ale k dispozícií je aj priestranný úložný priestor. Presne taká je i sedačka EASY z našej ponuky, ktorá má príjemné oblé tvary a dokonale sa hodí do každého interiéru. Rafinovane zakomponovaný úložný priestor, do ktorého v pohode zmestíte i rozmernejšie predmety. O maximálne pohodlie sa postarajú polohovateľné opierky. Sedaciu súpravu EASY vám vieme vyrobiť na mieru podľa zvolených požiadaviek.

sedacia súprava easy

Sedacia súprava EASY

Sedačka ako deliaci prvok

Sedacia súprava v tvare U obzvlášť vynikne v otvorenom priestore a výborne poslúži ako deliaci prvok. Či už ju uložíte ku stene, alebo necháte vyniknúť v strede miestnosti, môžete ju umiestniť tak, aby jeden z jej chrbtov opticky rozdeľoval priestor na ďalšie zóny. Takéto delenie otvorených priestorov je veľmi estetické a môžete tak dosiahnuť nadčasový, no zároveň útulný koncept bývania.

Rada na záver

Ak zvažujete kúpu novej sedačky, stavte na kvalituoverených výrobcov. Len tak vám bude vaša nová sedačka dobre slúžiť a vy sa z nej budete tešiť dlhé roky. Príďte sa presvedčiť o kvalite sedačiek MILENIUM na vlastné oči. Navštívte našu predajňu v Bratislave alebo Trnave, kde vám naši predajcovia s radosťou pomôžu s výberom vašej sedačky snov.