Sedacia súprava podľa najnovších trendov v dizajne

Kupujete novú sedačku a zaujíma vás, aké farby, materiály a tvary najviac letia? Tak čítajte ďalej. Prinášame vám tipy na moderné a štýlové sedačky, ktoré udávajú súčasné trendy.

Sedacia súprava je ústredným bodom každej obývačky a určuje smer, akým sa bude uberať charakter celej miestnosti. Jednoduchosť, rafinovanosť alebo čisté línie. To sú trendy, ktoré vládnu posledné roky. Zákazníci obľubujú najmä nadčasové kúsky, ktoré len tak nevyjdú z módy a tiež kladú čoraz väčší dôraz na kvalitu prevedenia a materiálov.

Sedačky v minimalistickom štýle

Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása. Minimalizmus, jednoduché a čisté línie v súčasnosti vládnu interiérovému dizajnu. Tento trend neobchádza ani sedacie súpravy. Charakteristickým znakom sedačiek v jednoduchom dizajne sú strohé tvary zjemnené zaoblenými hranami. Z materiálov prevláda čalúnenie, aj tú hrá kľúčovú rolu kvalita. Čalúnená sedačka musí byť príjemná na dotyk tak, že sa budete tešiť na každú príležitosť, kedy sa do nej zaboríte. Sedačky v minimalistickom štýle sú najčastejšie zahalené do neutrálnych a zemitých farieb. Obľúbené sú aj kontrastné sýte farby, ako napr. kráľovská modrá, fialová, žltá alebo červená. V tomto prípade sa gauč stáva ústredným prvkom a zvyšok v miestnosti sa doladí v neutrálnych farbách. Cieľom minimalizmu je vniesť do priestoru harmóniu, čistotu a navodiť pozitívne emócie.

Sedačky v tvare U

Ďalším dôležitým prvkom, ktorý popri kvalite udáva trendy v sedačkách, je pohodlie. A nie je sa čomu čudovať. Za tie roky sa z gauča stal multifunkčný kus nábytku, kde pozeráme obľúbené seriály a filmy, stretávame sa s rodinou a priateľmi, pracujeme, obedujeme, večeriame a dokonca i spíme. S narastajúcim časom stráveným na pohovke sa zvyšujú aj nároky na pohodlie. A čo môže priniesť viac pohodlia ako veľká priestranná sedačka v tvare U? Pohovky v tvare U nielenže poskytujú veľkorysý priestor na sedenie, ležanie a relax, ale sú aj veľmi praktické, čo sa týka umiestnenia. Pokiaľ máte veľkú obývačku, sedacia súprava do "účka" veľmi dobre vynikne v strede miestnosti. Hodí sa však aj do rohu miestnosti, kde zaberie menej miesta. Aby ste si boli 100% istí, že tento typ sedačky sadne do vašej obývačky, nechajte si ju zhotoviť na mieru podľa svojich potrieb. Medzi našimi zákazníkmi je obľúbený model sedačky EASY, ktorý zapadne do každého interiéru. Mäkké sedenie a dostatočne veľký úložný priestor sú vlastnosti, ktorými si vás tento typ sedačky získa. 

Sedacia súprava EASY

Sedacia súprava EASY

Rafinované sedačky

Štipka rafinovanosti a elegancie dokážu s vašou obývačkou urobiť doslova divy. Vyberte nápadnú sedačku s nádychom luxusu, ktorá upúta na prvý pohľad. Presne taká je sedacia súprava CUBE, naše novinka pre rok 2020. Sedačka CUBE poteší všetkých nadšencov moderného dizajnu. Vďaka elegantnému prešívaniu a oblým tvarom sedačka CUBE nielenže vyzerá pohodlne, ale skutočne taká aj je! Pocit komfortu ešte viac umocňujú polohovateľné chrbtové opierky a široká plocha na sedenie, ktorú možno ešte zväčšiť pomocou elektronicky vysúvacej plochy. 

Sedacia súprava CUBE

Sedacia súprava CUBE

Príďte sa sami presvedčiť, prečo je sedačka CUBE taká skvelá, do našej predajne v Bratislave. Náš personál vám s radosťou poradí a pomôže s výberom.